Wenteltrap PARIS

Share

Een prachtige industriële gietijzeren wenteltrap uit de tweede helft van de 19e eeuw, rond 1860-1880. De trap weerspiegelt en vertegenwoordigt op overtuigende wijze het vakmanschap van het industriële tijdperk. Het unieke en herkenbare ontwerp maakt dat deze trap soepel en perfect past in elk soort interieur, of het nu industrieel, shabby chic, romantisch, modern, gezellig, rustiek of landelijk wonen is. Met deze hypermoderne blikvanger geef je je huis meteen een meerwaarde. Dankzij de beperkte diameter van 131 cm past hij in bijna elke denkbare ruimte.

Interessant om weten is dat dit Parijse model trap een hoofdrol speelde in de Franse film 'Escalier de fer' naar het bekende boek van schrijver George Simenon waarin acteur Laurent Gerra de hoofdrol speelde.

Door het succes van het Parijse model trap ontwikkelde Villa d'Or ook de Paris Plus model (180cm) en de Grand Paris model trap (240cm).

Specificaties

Diameter
Optrede
Draairichting

: 131cm
: 20cm
: Rechtsdraaiend en Linksdraaiend

Informatieblad

Een offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een gietijzeren wenteltrap model Paris voor een totale hoogte (tussen twee afgewerkte verdiepingen) van cm.


Configuratie: