Wenteltrap GRENOBLE

Share

Deze architecturale en herkenbare trap wordt een 'bistrot' (Frans equivalent voor café) trap genoemd omwille van zijn kleine afmeting van 120cm en de locaties (zoals bars, cafés en koffiehuizen) waar hij vaak geïnstalleerd en gevonden werd. De Grenoble modeltrap is een andere trap in het assortiment van Villa d'Or en is uitgerust met houten treden.

De Grenoble wenteltrap werd oorspronkelijk gemaakt door het bedrijf Jay & Jalliffier uit Grenoble, Frankrijk. Jay & Jalliffier werd opgericht in 1884 en was gespecialiseerd in metaalbewerking, zoals liften, luiken en trappen. Helaas is er weinig bekend en bewaard gebleven over dit bedrijf.

Villa d'Or biedt precies dezelfde twee versies van de wenteltrappen als destijds door Jay & Jalliffier, namelijk de standaard en de Grenoble de Luxe versie die is uitgerust met extra gegoten elementen aan de zijkanten.

Specificaties

Diameter
Optrede
Draairichting

: 120cm
: 20cm
: Rechtsdraaiend en Linksdraaiend

Informatieblad

Een offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een gietijzeren wenteltrap model Grenoble voor een totale hoogte (tussen twee afgewerkte verdiepingen) van cm.


Configuratie: