Wenteltrap GRAND PARIS

Share

Op vraag van de klant herontwierp Villa d'Or de beroemde Paris model trap tot het Grand Paris model, met meer dan 100cm vrije loopruimte zodat mensen elkaar kunnen passeren bij het beklimmen of afdalen van de trap.

De Grand Paris trap is een fenomenale en monumentale trap ontwikkeld door Villa d'Or voor zowel woningen als openbare ruimtes zoals restaurants, cafés en winkels. Voor zover bekend is de Grand Paris trap de grootste gietijzeren wenteltrap ter wereld met een diameter van (240cm).

Om de trap in het echt te ontdekken en te ervaren, ga je best naar de Bobbies schoenenwinkel (3 Rue du Cherche-Midi, 75006 Parijs, Frankrijk), neem je een diner in het Famille restaurant (Kongens Gate 28, 7713 Steinkjer, Noorwegen) of ga je lekker slapen in het Fellin kasteel (Tasuja pst 4, 71020 Viljandi, Estland). De indrukwekkendste Grand Paris wenteltrap, die vier verdiepingen verdient, vind je op de universiteit van Göteborg in Zweden.

De wenteltrap Grand Paris kan zowel met de klok mee als tegen de klok in draaien.

Specificaties

Diameter
Optrede
Draairichting

: 240cm
: 18.5cm
: Rechtsdraaiend en Linksdraaiend

Informatieblad

Een offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een gietijzeren wenteltrap model Grand Paris voor een totale hoogte (tussen twee afgewerkte verdiepingen) van cm.


Configuratie: