Levering

Villa d’Or levert met eigen middelen aan verschillende Europese landen vanuit het depot in Zelhem in Nederland. Ongeveer om de 2 maanden wordt er een leveringsronde georganiseerd. Om tijdens een van de leveringsrondes geleverd te worden, moet de bestelling minstens twee weken op voorhand geplaatst worden.

Het doel van deze uitzonderlijke service is om klanten van dienst te zijn, wetende dat vervoerders volumineuze onderdelen zoals de centrale loop en (vooral) de leuning niet accepteren of niet mooi vinden. Houd er rekening mee dat leveringen aan bepaalde voorwaarden zijn gebonden.

De levering gebeurt langs de weg, op een parkeerplaats of op het terrein van de klant, op voorwaarde dat de vrachtwagen kan parkeren zonder andere voertuigen te hinderen en daarna zijn weg kan vervolgen of een U-bocht kan maken. Villa d'Or werkt echter nauw samen met verschillende transporteurs om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en correct wordt geleverd. In geval van levering door een transporteur, moet de betaling gebeuren voor het vertrek uit het depot.

Livraison