Wenteltrappen Villa d’Or

Wenteltrap Grand ParisSchets trede gietijzeren spiltrap Grand ParisFoto trede spiltrap gietijzer Grand Paris

Wenteltrap Grand Paris

Voila, de Grand Paris, het grote broertje van de wenteltrap Paris met een diameter van (maar liefst) 240cm. De trap is door Villa d'Or speciaal ontworpen voor publieke ruimtes, zoals restaurants, winkelcentra, etc. De trap voldoet dan ook aan de bouwnormen welke voor publieke gebouwen gelden. Maar als u de ruimte er voor heeft, waarom niet dit 'monument' in uw eigen huis (laten) plaatsen! De trap zal binnenkort worden geïnstalleerd in een schoenenwinkel in Parijs.

Kenmerken

De hoogte

De gewenste hoogte van de trap kan worden bereikt door het stapelen van de treden (met 16cm per trede). Indien gewenst kan de hoogte van de treden worden aangepast (verlaagd) door middel van frezen.

De diameter

De (buiten)diameter van de wenteltrap is 240cm. Het trapgat dient minimaal dezelfde afmeting te hebben, maar mag ook groter zijn. De trap is linksdraaiend leverbaar met een draaisnelheid van 16 treden per volle draai (360 graden).

Het gewicht

Het totale gewicht van de trap kan worden berekend door het gewicht per trede (50kg) te vermenigvuldigen met het totaal aantal treden.

De afwerking

De spiltrap wordt geleverd in losse onderdelen zonder afwerking. De klant kan ervoor kiezen om de trap onbehandeld te laten, te laten roesten of deze te behandelen met een wax of verf. Zowel wax als (matte) verf (antraciet of zwart) kan meebesteld worden.

Hoogtepunten

  • Erfstuk uit de tweede helft van de 19e eeuw
  • Hoogte aanpasbaar (op basis van het aantal treden)
  • Identieke spijlen en leuning beschikbaar om een passende balustrade te maken
  • Past in elk type interieur, van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern
  • Voegt waarde toe aan het interieur
  • Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden
  • 'Een monument' van een trap

Offerte aanvraag
Geef de hoogte (tussen de twee afgewerkte vloeren) op.

Uw gegevens