Wenteltrappen Villa d’Or

Saint-Tropez wenteltrapClose-up Saint-TropezWenteltrap Saint TropezSchets wenteltrap Saint-Tropez

Wenteltrap Saint-Tropez

Een nieuw model trap, genoemd naar de internationale toeristische hoofdstad Saint-Tropez, welke in de loop der jaren een mythe is geworden. Dit model heeft een bijzonder fraai patroon in de aantrede. Met een diameter van 146 cm is de Saint-Tropez beschikbaar in beide draairichtingen. Vanaf mei 2018.

Kenmerken

De hoogte

De totale hoogte wordt bepaald door het aantal treden. De hoogte van een trede is 20 cm. Indien nodig, kan de hoogte van de treden (door middel van frezen) worden aangepast om op een precieze hoogte uit te komen.

De diameter

De (buiten)diameter van de trap is 146 cm, inclusief leuning. Idealiter heeft het trapgat dezelfde afmeting, maar kan ook groter zijn. De trap is zowel links- als rechtsdraaiend leverbaar met een draaisnelheid van 14 treden per volle draai (360 graden draaien).

Het bordes

De bordestrede is de laatste trede, de uitgang van de trap, die de trap verbindt met de bovenverdieping. Drie vormen zijn standaard beschikbaar. Indien nodig kan een op maatwerk bordes worden gemaakt.

Het gewicht

De trap weegt zo'n 25 kg per trede, alle onderdelen inbegrepen.

De afwerking

De trap wordt onbehandeld geleverd. Het is aan de klant om de gewenste afwerking te kiezen: het ruwe uiterlijk van het metaal/gietijzer te behouden of te waxen of verven. Een (metaal) wax of matte verf (antraciet grijs of zwart) kan meebesteld en geleverd worden.

De installatie

De trap wordt in losse onderdelen geleverd met een montagehandleiding en kan door de klant zelf worden geplaatst. Indien gewenst kan Villa d'Or de plaatsing verzorgen.

Highlights

  • Art objet of the Victorean era (around 1900)
  • Sober and rich atmosphere and fits almost any interior
  • Space winning compared to straight staircases
  • Additional balusters available to make a railing/balustrade
  • Adds value to the building
  • Easy assembly (assembly instructions are delivered with)
  • Can be used indoors as well as outdoors

Offerte aanvraagSelecteer de draairichting en geef de hoogte (tussen de twee afgewerkte vloeren) op.

Uw gegevens