Wenteltrappen Villa d’Or

Milling of a tread at the workshop

Frezen

Voor diverse modellen wenteltrappen kan de hoogte van de treden met enkele millimeters worden aangepast (verlaagd) door middel van frezen. Hierdoor kan de exacte hoogte tussen de twee (afgewerkte) vloeren worden bereikt. Het frezen is geschikt voor modellen met één trapspijl per trede, zoals Bordeaux, Paris, Dijon en Mirecourt (de versie met 14 treden voor een volle draai). Het maximaal aantal te frezen millimeters per trede verschilt per model.

Levering trap

Levering

Gezien het volume van de trapleuning en de lengte van de centrale spil, levert Villa d’Or met eigen transportmiddelen direct bij de klant aan huis in zowel Nederland, België, Luxemburg als Frankrijk. Gemiddeld eens per 6 weken verzorgt Villa d’Or een leveringsrit. Voor de overige landen of voor spoedgevallen werkt Villa d’Or samen met transporteurs en shipping forwarders zodat tot in alle uithoeken van de wereld geleverd kan worden.

Installatie

Naast de verkoop en levering van gietijzeren trappen, verzorgt Villa d’Or – via haar dochtermaatschappij Soud’Or B.V. – ook de installatie. De installateurs van Villa d’Or kennen alle ins en outs van de trappen uit hun hoofd. Villa d’Or gebruikt drie tarieven afhankelijk van het type installatie (vanaf 345 Euro ex. BTW).